Sporten bij S.F. Z.A.P. voor niet-leden!

S.F.Z.A.P. kijkt ernaar uit om de kinderen weer te zien sporten op het Z.A.P. complex. Dit mogen zij organiseren voor de leden, maar juist ook voor niet-leden!
Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is er een ‘coronawerkgroep’ op de achtergrond keihard bezig geweest met organiseren hoe de buitensportactiviteiten gegeven kunnen worden met inachtneming van de gestelde maatregelen, om zo de voetbal- en handbaltrainingen vanaf woensdag 29 april en de sportactiviteiten voor niet-leden vanaf maandag 4 mei te kunnen starten.
Ben je dus geen lid van Z.A.P., maar wil je wel mee doen, hoef je je alleen maar even aan te melden! Dit is voor iedereen van 6 jaar tot en met 18 jaar. Helaas hebben we nog geen oplossing voor de 4- en 5-jarigen, aangezien ouders volgens de richtlijnen niet op het ZAP-complex mogen komen.
Voor de 19-jarige en ouder, is het vooralsnog en helaas nog individueel trainen geblazen.

Ben je 6, 7 of 8 jaar dan kun je op dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur meedoen met voetbal en op dinsdag en vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur meedoen met handbal.

Ben je 9 of 10 jaar dan kun je op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur meedoen met voetbal en op dinsdag en vrijdag van 17.45 tot 18.45 uur meedoen met handbal.

Ben je 11 jaar dan kun je op woensdag en vrijdag meedoen met voetbal van 18.15 tot 19.30 uur. en op maandag en woensdag van 17.30 tot 19.00 uur met handbal.

Ben je 12 jaar dan kun je op woensdag en vrijdag meedoen met voetbal van 18.00 tot 19.15 uur en op maandag en woensdag van 17.30 tot 19.00 uur met handbal.

Wil je meedoen met de voetbalactiviteiten dan kun je je opgeven middels een mailtje naar zapjeugdtjc@gmail.com.

Wil je meedoen met de handbalactiviteiten dan kun je je opgeven middels een mailtje naar jeugd@zap-handbal.nl 

Het hygiëne en veiligheids–protocol voor de sporters en die voor de ouders zijn terug te vinden op de websites van ZAP-handbal en –voetbal. Het is belangrijk om die goed door te lezen! Daarnaast is het ook mogelijk om een brief te ontvangen met daarin alle praktische informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *