Eindeloos springen in de vakantie met Super Jumping

Springen is leuk en gezond! Daarom nodigt Sportservice Schagen iedereen van harte uit op donderdag 24 oktober. Midden in de herfstvakantie, zodat alle kinderen zich helemaal kunnen uitleven tijdens Super Jumping.

In de Niedorphal aan de Hartweg 35 in Winkel staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden.
Super Jumping is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er bijvoorbeeld een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel klaar om uit te proberen. Is dat niet vet?

Gezond en leuk
Voor maar € 5,00 kun je je 4 uur lang uitleven op de springkussens. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar.
Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Er kunnen maximaal 250 deelnemers tegelijk meedoen. Het kan dus zijn dat u even moet wachten.

Nog meer klimmen?
Heeft u echte klimapen thuis? Dan mag u de apenkooi ook niet missen! Zet vast in de agenda. Apenkooi is dinsdag 22 oktober, Gymzaal Clusius College, aan de Binnenhof 22 in Schagen. Voor apenkooi moet u de kinderen wel even aanmelden. Kijk daarvoor op de website van teamsportservice Schagen.
Aanmelden voor Super Jumping is niet nodig.

Meer informatie
Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen en Burgerfarm Verhuur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ciska Bosma; cbosma@teamsportservice.nl, 0224-214774.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *