Struinen door ’t Zand

Buurdorp ´t Zand staat 8 september in het teken van heerlijk struinen door de straten, want er gaat een grote rommelmarkt gehouden worden. En als ´t Zand iets organiseert dan doen ze dat ook gelijk goed, want ruim 120 adressen door t zand heen houden vanuit hun eigen huis, tuin of garage een sale. Er gaat van alles verkocht worden zoals: fietsen, pompoenen, schilderijen, handwerk, antiek, brocante en diverse andere spullen.

Deze dag begint vanaf een uur of 11 in de ochtend en zal gaan duren tot 16.00 uur. Het is de eerste maal dat dit georganiseerd gaat worden in het dorp, dus dat er dan gelijk zoveel adressen zich aanmelden om mee te gaan doen is natuurlijk geweldig. Eten en drinken zal er niet verkocht gaan worden, maar geen zorgen want je kan uitstekend een drankje en hapje gaan doen bij het café in het dorp De Jonge Prins of bij Snackbar de Smikkelhof. En als je er gewoon een gehele dag van wilt maken en s´ avonds een lekker hapje chinees wilt doen dan kan dat prima bij de plaatselijke chinees in het dorp The Mandarin.

Dus zet 8 september in je agenda met vette letters Struinen in ´t Źand van 11.00 tot 16.00 uur, heerlijk wandelen door de straten heen en neuzen tussen allemaal leuke spulletjes die er te koop zijn! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *