Swim to Fight Cancer houdt bestuursavond na oproep nieuwe leden

Suzanne Franken, een van de kartrekkers van Swim to Fight Cancer in de Polder, is blij. Na de noodoproep op Raakt Media kreeg zij gelukkig aanmeldingen binnen van mensen die wilden toetreden tot het bestuur van het goede doel, dat de tweede editie in wil gaan in de Polder. “Daar zijn we blij mee. De doorgang valt of staat namelijk met een goed en groot genoeg bestuur.” De eerste vergadering is inmiddels ook belegd: vrijdag 7 februari komen de nieuwe en oude bestuursleden bij elkaar. “We gaan kijken of er genoeg mensen zijn om weer een Swim to Fight Cancer op te zetten, want dat zou natuurlijk geweldig zijn.”

Vreselijke ziekte de wereld uit
Doel is zoveel mogelijk geld bij elkaar zwemmen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. “Dit kan alleen als er voldoende geld binnenkomt voor onderzoeken. Daarom zijn dit soort acties van groot belang en is het een prioriteit deze in stand te houden. Maar dat kan alleen met voldoende vrijwilligers”, beseft ook Suzanne. “Voldoende vrijwilligers zijn nodig om alles in goede en veilige banen te laten verlopen.”

Nog ruimte voor vrijwilligers
Er is overigens nog ruimte voor meer aanmeldingen, want des te meer mensen er meehelpen aan het evenement, des te beter. Neem daarvoor contact op met Suzanne via het mailadres info@hollandskroon.swimtofightcancer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *