Thalia en Zingende Wielen presenteren Fame-arrangement: eten, drinken en voorstelling

Na een succesvolle eerste editie met het Bad Girls-arrangement hebben musicalvereniging Thalia Hollands Kroon en restaurant De Zingende Wielen wederom de handen ineengeslagen. Ze presenteren dit jaar het Fame-arrangement. Heerlijk dineren in een jaren-80-sfeer voorafgaand aan de voorstelling en daarna in Het Vikingschip genieten van Fame.

Thalia speelt dit jaar de bruisende musical Fame over het wel en wee van de leerlingen en docenten van de New York School of Performing Arts, vergelijkbaar met de Amsterdamse Kleinkunst Academie.
Duizenden leerlingen dromen van een plekje op de school, maar voor slechts tientallen wordt deze droom werkelijkheid en begint een periode van vier jaar keihard werken aan iets waar ze heel veel van houden.

Kies twee gangen van gehele menukaart
De Zingende Wielen serveert ook dit jaar een diner-arrangement, waarbij de gasten van de hele menukaart twee gangen kunnen kiezen uit de voor-, hoofd- en nagerechten. Het Fame-arrangement omvat dus een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht.

Het arrangement bestaat in totaal uit twee gangen naar keuze van de menukaart van De Zingende Wielen, een kaart voor de voorstelling Fame en garderobe. De kosten zijn 40 euro.

Data, tijden, kosten en reserveren
Vrijdagavond 20 maart is de try-out, zaterdagavond 21 maart de première. De andere voorstellingen zijn op zondag 22, vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. Elke avond geldt: inloop vanaf 19.30 uur, aanvang stuk: 20.00 uur. De voorstelling op zondag begint om 14.30 uur, inloop een half uur eerder.

Bezoekt u de voorstelling van zondag 22 maart, dan is het mogelijk om na afloop van de voorstelling te dineren. Voor meer informatie of reserveren: info@thalia-hollandskroon.nl of info@zingendewielen.nl, 0227-512030.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *