Thalia Kids zet bekend Robin Hoed-verhaal in Thalia-jasje

De jongste leden van Thalia Hollands Kroon uit Den Oever, de Thalia Kids, spelen op 9 en 10 november de musical Robin Hoed in het Vikingschip in Den Oever. De voorstellingen zijn zaterdag 9 november om 19.30 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur en zondag 10 november om 14.30 uur. Dan is de zaal geopend vanaf 14.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

Ze nemen u mee naar de markt van Nothingham, waar we kennis maken met de inwoners van dit dorp, die te kampen hebben met de hebberige koning Jan en zijn compagnon, de sheriff van Nothingham. De inwoners moeten steeds meer belasting betalen en dit is voor de meesten niet meer op te brengen. 

In het bos van Sherwood woont Robin Hoed met zijn vrienden de vrijbuiters. Samen bedenken ze een plan om de dorpelingen te helpen en koning Jan dwars te zitten, tot grote frustratie van de sheriff en koning Jan.

Maar ook koning Jan bedenkt een plan om Robin Hoed gevangen te nemen en organiseert een boogschietwedstrijd.

Hoe dit afloopt ziet u in de musical Robin Hoed, het bekende verhaal in een Thalia Kids-jasje. Een feest der herkenning voor het hele gezin.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Thalia Hollands Kroon: www.thalia-hollandskroon.nl/kaartverkoop-robin-hoed/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *