Smaakvolle, gezonde en eerlijke producten van Theesty

Een tijdje terug schreef Raakt Media al over het ondernemende stel Roland en Karin van de schapenadviseur.nl. Nu is het zo dat zij naast hun schapenadviesbedrijf nog een tweede bedrijf hebben: Theesty. U kunt zich wel voorstellen dat dit stel het pittig druk heeft, gezien het feit dat ze beiden ook nog een baan hebben en samen vier kinderen. 

In dit stuk over Roland en Karin diepen wij hun bedrijf Theesty uit. De naam zegt het eigenlijk al. Theesty is de verzamelnaam van de smakelijke en gezonde producten die zij online en op markten verkopen en tegenwoordig ook in een winkel in Middenmeer: ’t is van Sas.

De producten die zij verkopen zijn allemaal natuurlijke producten zonder toegevoegde smaakversterkers, suikers en meer. Zij verkopen onder andere diverse soorten thee, jams en sauzen van Greetje en verse sappen van Schulp. De producten zijn van hoge en zeer smakelijke kwaliteit en scherp geprijsd. Nieuw in hun assortiment van Arelo is de speciale kinderthee. Deze is zonder toegevoegde suikers en cafeïne. En als extra zit er in elke verpakking een leuke kleurplaat. Ingrediënten: appelstukjes, rozenbottel schillen, vlierbessen en bourbon vanille stukjes. Ideaal voor de kleine theedrinkers.

Op maat gemaakte pakketten kunnen zij ook voor u maken. Alles kan naar eigen wens worden samengesteld of laat het aan de twee ondernemers over, dan stellen zij een pakket op maat voor u samen.

Hoe leuk is het om met een verjaardag, Sinterklaas of kerst een mooi en Theesty-pakket cadeau te geven aan iemand? Het team van Theesty kan ook grotere bestellingen in orde maken. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw medewerkers eens wat anders geven dan het standaard kerstpakket, dan is een pakket van Theesty een leuke en lekkere keuze. Deze pakketten kunnen naar uw wens worden gemaakt, maar u kunt ze natuurlijk ook de opdracht geven om wat moois en smakelijks in elkaar te zetten. De pakketten zijn in diverse prijsklassen te verkrijgen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie doormiddel van een belletje of mailtje. Bereikbaar via klantenservice@theesty.nu of 06-12567797.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *