TillyTulp: het avontuurlijk verhaal over een Hollands tulpje

Kent u TillyTulp al? Een klein tulpje dat de wereld wil ontdekken en niet gekopt wil worden. Ze trekt de wijde wereld in en overwint daarbij allerlei problemen. Uiteindelijk merkt ze dat alleen zijn ook niet alles is en een vriendschap goud waard is.

TillyTulp is geboren in 2017, bedacht door Lotte Alders en verkrijgbaar als lieve knuffel en in een pakkend boekje. Ze groeide op tussen de bloembollenvelden in onze Polder. Net als haar man die veel reist. Zo ontstond het idee om een karakter te ontwikkelen dat voor de jonge toeristen maar zeker ook voor Nederlandse kinderen een lieve vriendin kan zijn.

Boekje met verhaal in de vorm van tekeningen
In dit eerste boekje van TillyTulp ‘leest’ u door uitsluitend illustraties (en daarom ook voor kinderen die geen Nederlands kunnen lezen te begrijpen) hoe zij dit zal aanpakken en waarom ze toch altijd die gieter bij zich heeft.

Heerlijk zachte knuffel
TillyTulp is inmiddels niet alleen verkrijgbaar in boekvorm, maar ook als heerlijk zachte knuffel, leuke sleutelhanger, drie soorten magneten en zelfs snoep in de vorm het tulpje.

Kijk eens op de site van TillyTulp. Daar valt ook te lezen waar de artikelen te koop zijn. De afgiftepunten van dit populaire tulpje zijn door heel Nederland te vinden.

https://www.tillytulp.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *