Timmerdorp Anna Paulowna

Ja het is nu bijna echt zover. De vakantie is net begonnen maar voor vele kinderen is 1 van de leukste activiteiten van de vakantie bijna aangebroken.
Morgen mogen alle hamers zagen, en nijptangen (gelabeld met naam) weer tevoorschijn komen want: Timmerdorp 2019 breekt dan aan.

De organisatie is er helemaal klaar voor alles is geregeld en alles ligt klaar! Laat de kinderen die zich hebben opgegeven maar komen aldus de organisatie. Woensdag 17 juli start Timmerdorp 2019 om 9:00 uur in Anna Paulowna op de ijsbaan aan de Dokter Olreelaan.

Alle kinderen hebben hun polsbandjes ontvangen, wat ze toegang geeft tot het terrein. En voor iedereen geldt stevige schoenen aan, er wordt volop met hout en spijkers gewerkt en die in je voet krijgt daar zit niemand op te wachten. Dus papa’s, mama’s, bezoekers en vrijwilligers geef het goede voorbeeld en kom met goede schoenen naar het terrein.

Een kwartier lang na het wegbrengen is iedereen van harte welkom om even snel te spieken bij de hutten die gebouwd worden. De verdere dag zijn alle kinderen in vertrouwde handen bij de organisatie en vrijwilligers. En natuurlijk is iedereen op zaterdag als alle hutten klaar zijn van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 uur om alle hutten te bekijken. Want tussen 11:00 en 12:00 uur is de prijsuitreiking

Wij wensen de organisatie en alle kinderen en vrijwilligers heerlijke dagen toe! Dat er ook dit jaar weer hele mooie hutten gebouwd mogen worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *