Uitnodiging 2de open avond HAP Anna Paulowna

Huisarts van Heusden en van Veen nodigen u van harte uit op de 2de informatie avond betreffende de huidige situatie in de huisartsenpraktijken van Breezand en Anna Paulowna. Dit maal is de bijeenkomst op donderdag 11 juli in de grote zaal (toneelzaal) van de Veerburg, vanaf 19:45 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Vanaf 20:00 uur gaat de avond beginnen.

Ook deze avond liggen er weer enquêtes voor u klaar. De huisartsen willen u graag vragen deze in te vullen. Wilt u dit liever eerder doen dan is dit ook mogelijk, ze liggen namelijk klaar tijdens de prikmomenten in de praktijk, bij de uitdeelpost van de apotheek (16:00 uur tot 17:00 uur) in de praktijk Fysiotherapie van Jan Warmenhoven de gehele dag. En onderaan dit bericht staat een link die u kunt downloaden wel moet u dan zelf even printen.

De uitslagen van deze enquêtes worden op de volgende momenten besproken: Donderdag 18 juli om 19:45 uur in de zaal van Bloemenlust Donderdag 25 juli om 19:45 uur in de zaal van Veerburg

Noteert u ook deze avonden alvast in de agenda?! Heeft u verder nog vragen dan lezen wij deze graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *