Uw ogen leveren dagelijks een topprestatie

Als u terugkomt van een lange herfstwandeling, een restaurant binnenloopt en naar uw kop warme chocolademelk kijkt staat u er vast niet bij stil, maar uw ogen leveren een topprestatie. Ze zorgen ervoor dat u op alle afstanden, van veraf in het bos, tot dichtbij, goed kunt zien. Misschien zit u liever de hele dag met een boek voor de haard zit, of bent u de hele dag buiten bent. U wilt alles zo scherp mogelijk zien.

Met de juiste bril kan dat! Helaas zijn niet alle brillen hetzelfde; er zijn veel verschillende soorten glazen. Ook multifocale glazen, een soort glas dat scherp zicht biedt op elke afstand, heeft verschillende soorten. Zo zijn er glazen die u fijner op een grote afstand laten kijken of juist van dichtbij. We kunnen het goed voorstellen dat u door de bomen het herfstbos niet meer ziet.

De specialisten van Optiek Léon kunnen u hier goed bij adviseren. Daar wordt de tijd genomen om samen met u tot het juiste type glas te komen. Ze kennen de verschillen tussen alle glazen en weten daardoor wat er bij u past. Zo weet u dat u altijd alles kunt zien!

De opticien is te vinden in winkelcentrum Molensluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *