Van der Meulen makelaardij, al jaren een begrip in de Noordkop

Als u door onze mooie Polder heenrijdt, ziet u natuurlijk op zijn tijd een ‘te koop’- of ‘verkocht’-bord bij diverse huizen staan. Wat u dan wellicht opvalt is dat daar steeds vaker een oranje met grijs gekleurd bord tussen staat. Dat is het bord van Van der Meulen Makelaardij uit Callantsoog en Schoorl. In de kuststreek is Van der Meulen Makelaardij een begrip, maar eigenaar en makelaar Hayo van der Meulen merkt ook steeds meer dat mensen vanuit de Polder hem weten te vinden.

Hij denkt zelf dat het zijn manier van zakendoen en zijn visie is die de mensen uit onze omgeving aanspreekt. Hayo van der Meulen is het type ‘no nonsense makelaar’. die er niet omheen draait en altijd voor zijn klanten tot het uiterste gaat om deze tevreden te stellen. Dat versterkt hij met uitspraken op zijn site: ‘No cure, No pay’, ‘buiten de reguliere kantoortijden altijd bereikbaar’ en ‘uw belang staat bij ons altijd voorop!’ Hij laat daarmee zien meer te doen voor zijn klanten. Een makelaarskantoor dat op een nuchtere, degelijke en deskundige manier zijn klanten bedient. Daar doen de medewerkers hard hun best voor!

Ze zitten er bovenop
Omdat zij goed en regelmatig communiceren met hun klanten behalen zij altijd het gewenste resultaat. Hayo van der Meulen: “En we zitten er natuurlijk bovenop. Wij benaderen de markt actief en zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om voor onze klanten het beste te bereiken. Vandaar dat we nu ook meer vraag krijgen vanuit de Polder. In dit gebied zijn voldoende kansen. Met hun kantoren in Schoorl en Callantsoog zijn zij in staat een groot gebied te bestrijken. Op deze manier kunnen ze ook diverse doelgroepen goed bereiken.

Dus wilt u uw huis verkopen, heeft u advies nodig bij aankoop, wilt u informatie over verhuur of hypotheken? Bel dan voor een afspraak. Kost niets, verplicht tot niets!

Op de foto: Hayo van der Meulen, Annette Kellner en Monique van Vaalen. Zij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen. Wat is er nu mooier dan mensen een prachtige woonplek te mogen bezorgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *