Stem op Van der Plas in Nationale SchildersVakprijs

Eerder lieten wij al via onze site weten dat Van der Plas Glas- en Schilderwerken geselecteerd is voor de Nationale SchildersVakprijs 2019. Het team van Van der Plas was samen met 35 projecten geselecteerd, op zich al een hele prestatie en eer. Nu kunnen we daaraan toevoegen dat dit Polderse bedrijf bij de laatste drie van zijn categorie zit.


Wordt Van der Plas de grote winnaar
Het is nu aan de jury om uit deze laatste drie de winnaar te kiezen en deze tot winnaar te bekronen op 14 november in Slot Zeist. Raakt Media wenst het team van Van der Plas heel veel succes en duimt uiteraard met het bedrijf mee. Want deze prijs zou dé bekroning op hun werkzaamheden in Het Polder Hofje zijn.

Schone taak aan de lezer
Er is ook voor u als lezer nog een hele mooie taak weggelegd. Naast het feit dat Van der Plas in aanmerking komt om categoriewinnaar te worden, is er ook nog kans om met de publieksprijs naar huis te gaan. Raakt Media roept op: ‘laten we daarom allemaal stemmen via www.schildersvak.nl.’

Zo kunt u uw stem uitbrengen
Als u op de website, zie link hierboven, naar beneden scrolt dan ziet u de categorie ‘nieuwbouw- en renovatieschilderwerk’. Tweede optie is ‘Het Polder Hofje’.
Klik hierop en u krijgt een nieuwe pagina. Daar staat in een rode balk ‘stem op dit project’. Door hierop te klikken gaat u weer naar een nieuwe pagina, hierop staan alle genomineerde bedrijven en als het goed is uw vinkje bij de foto van Paul Lenders en Het Polder Hofje.

Vervolgens scrolt u nog verder naar beneden en vult u uw gegevens in om hierna op stemmen te drukken. Uw stem is uitgebracht. En dan is het maar wachten op de uitkomst.

Foto: Schildersvakprijs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *