Van der Plas geselecteerd voor SchildersVakprijs

Via de wandelgangen hebben wij het nieuws ontvangen dat Van der Plas glas- en schilderwerken geselecteerd is voor de Nationale SchildersVakprijs 2019.

In totaal zijn er 35 projecten voorgeselecteerd in 3 verschillende categorieën. De categorieën zijn Decoratie & Restauratie, Nieuwbouw & Renovatie en Onderhoud.

Om in aanmerking te komen voor een selectie, moet je zelf jouw bedrijf opgeven. Het was de verfleverancier van Van der plas, verf van der feer die Paul en Astrid op deze prijs wees. Samen zijn ze zichzelf hier verder in gaan verdiepen en beiden werden erg enthousiast. Dat heeft het ondernemende stel doen besluiten om foto’s in te sturen van hun laatste project en inmiddels toch ook wel de trots van de polder: ‘Het Polderhofje’.

De foto’s en het verhaal van Paul en Astrid sprak de jury van de Nationale SchildersVakprijs zo aan dat Van de Plas 1 van de geselecteerde is in de categorie Nieuwbouw & Renovatie.

Alle geselecteerde projecten staan nu op de website van de nationaleschildersVakprijs, waarop u alvast een kijkje kunt nemen.

Het wachten is nu op de uitslag van de jury of schildersbedrijf van der Plas bij de laatste 3 in hun categorie zit. Uiteraard houden wij dat nauwlettend in de gaten en houden wij u hiervan op de hoogte.
Want naast de juryprijs maakt van der Plas ook kans op de publieksprijs en daar kunt u als lezer weer bij helpen, maar daarover later meer.

Foto van Schildersvakprijs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *