Van Wigbout naar Viking Reclame voor alles op gebied van promotie

Voor een hoop ondernemers in Anna Paulowna en Breezand en omgeving is de naam ’Wigbout van de reclame’ uit Hippolytushoef geen onbekende.

Als reclamebedrijf stond het bijna 25 jaar op de Lentetuin in Breezand. En eigenaar Richard Wigbout heeft daar heel wat uren op de stand doorgebracht samen met zijn vader en broers. Hij vertelt erover: “We waren op de bedrijfsbeurs niet weg te denken en kregen via deze weg een hoop contacten en klanten uit de buurt. Met Wigbout Reclame (na overname van het bedrijf) heb ik zelf altijd op de beurs gestaan en de klanten in deze regio geholpen. Ik werkte samen met mijn toenmalig achtkoppige team voor klanten als onder andere Kapiteyn Bloembollen en Vermaire in Breezand.”

Ondernemershart klopt
Het was een mooie tijd voor Wigbout. “We draaiden als bedrijf prima met ruim 1200 klanten in ons bestand. Nadat omstandigheden er in 2011 jammerlijk voor zorgden dat ik als reclameman een ander pad in moest slaan, ben ik een paar jaar lang bij andere reclamebedrijven werkzaam geweest. In 2015 begon het ondernemershart echter weer te kloppen en ben ik samen met mijn vrouw Viking Reclame gestart.”

Complete huisstijlen
Dit jaar viert de ondernemer zijn inmiddels vijfjarig bestaan als reclamebedrijf en met de ervaring van de afgelopen 30 jaar voelt hij zich in dit vak nog steeds als een vis in het water. Met werkplaats en kantoor op De Wieken 40 in Hippolytushoef werkt hij als reclameman alle facetten van het reclamewerk zelf af. “Ik maak ontwerpen en eventuele complete huisstijlen, zorg voor de productie van de materialen in eigen huis of laat het maken bij aangesloten leveranciers en verzorg daarna de montage zowel op locatie als in de werkplaats op De Wieken. Waar nodig huren we gespecialiseerde
krachten in om te helpen. Mijn vrouw regelt de administratieve handelingen en verzorgt onze website’s waaronder wieringerwinkel.nl. Ze maakt daarnaast eenvoudige websites voor kleine ondernemers en verzorgt ook eventueel sociale media voor ze.”

Hele pakket
Bent u op zoek naar een reclamebedrijf met ervaring die het hele pakket kan verzorgen en waar afspraken niet over verschillende schijven gaan? Dan bent u bij Richard en Mendy Wigbout aan het juiste adres.

Wat ze doen
Een kleine greep uit alles wat Wigbout levert. Autobelettering – Carwrap – Reclameborden – Buitenreclame – Binnenreclame – Spandoeken –
Groot formaat wanddecoratie – Posters – Vlaggen en Vlaggenmasten – Drukwerk – Huisstijl ontwerp – Budget websites en Sociale media.

Viking Reclame, De Wieken 40 Hippolytushoef, 06-46205565,
www.vikingreclame.nl, info@vikingreclame.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *