Vanuit haar hart mensen helpen en in balans brengen

Heleen Gijsberts, 63 jaren jong, 43 jaar getrouwd met Frans Brouwer en trotse moeder van 3 zoons, schoondochters en oma van wel 6 kleinkinderen. 23 jaar geleden kwam Heleen in aanraking met Haptonomie via haar zangleraar. Dit gaf haar zoveel inzicht en rust dat zei zelf de opleiding besloot te gaan volgen. Na die opleiding is Heleen zichzelf helemaal gaan toeleggen op de Haptonomie, en wat dit doet bij de mensen.  Tegenwoordig kan je terecht bij Heleen voor : Haptonomie, EMDR, Hotstone massage, Ontspanningsmassage, Chakra massage, Lomi Lomi massage, Klankschalen concerten en Individuele en groeps- coaching en training.

Je kan dus wel zeggen dat Heleen zich in die 23 jaar dat zij nu actief is met haar praktijk zich flink heeft bij laten scholen en heeft verdiept in de mens. Want dat is wat Heleen doet, zich verdiepen in de gehele mens. Zij werkt vanuit haar hart naar de mensen toe en wil ze laten voelen wat er te voelen is in hun lijf. Alles gebeurd dan ook op holistische basis. Heleen zet zich samen met de mensen in om in balans en dichter bij zichzelf te komen en gebruikt hiervoor dat wat nodig is en dat is voor ieder persoon weer anders dus maatwerk. Sinds 2017 geeft Heleen ook EMDR therapie, deze therapie wordt gebruikt om de lading van trauma´s af te halen en een plek te geven binnen jouw leven. Op deze manier kunnen de klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Ook een mooi iets om even te vertellen is dat Heleen in 2018 in haar achtertuin een Tipi tent heeft laten bouwen waar zij in haar eigen tuin klankschalen concerten en workshops geeft. Dit was voor Heleen een droom die uitkwam.

Mocht u hier geïnteresseerd of nieuwsgierig naar zijn Heleen geeft 04 juli een klankschalenconcert en er zijn nog enkele plaatsen vrij in de Tipi. Het begint rond 19.30 uur, wilt u hier nou bij zijn bel dan even naar Heleen of er nog een plek vrij is op 06-12033020. Nu kan ik nog heel veel schrijven over de praktijk van Heleen en alle specialisaties die zij uitoefent maar dan kan ik hele pagina´s gaan schrijven. Wat duidelijk is, is dat Heleen echt met heel veel passie en gevoel werkt en altijd de grootst mogelijke zorg en aandacht geeft. Ze werkt echt vanuit haar hart.

Ze is geen genezer benadrukt zij zelf, ze is iemand die mensen helpt op weg naar hun eigen ik en balans in hun leven. Bent u benieuwd naar wat Heleen nog allemaal meer doet kijk dan eens op haar site www.heartbeatpraktijkheleengijsberts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *