Vaste huisartsen bij HKN Praktijk

Op maandag 22 juli heeft HKN Praktijk zich als nieuwe huisartsenpraktijk in Anna Paulowna gevestigd. De afgelopen periode is er hard gewerkt om aan alle ingeschreven patiënten zo goed mogelijk de zorg te verlenen en tegelijkertijd de praktijk verder op te bouwen. Dat is gelukt door onder andere de  inzet van huisartsen vanuit Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN). Dit is een organisatie van huisartsen uit de HKN regio’s Texel, Den Helder en Schagen. Daarnaast hebben ook andere medewerkers van binnen en buiten HKN de praktijk ondersteund om de start goed te laten verlopen. De praktijk telt 4500 patiënten.

HKN praktijk is enorm blij de komst van vijf parttime werkende huisartsen te kunnen melden, huisartsen die zich voor langere tijd aan de praktijk verbonden hebben. Met ingang van 1 september zijn mevrouw E. Broeders, mevrouw E. Visscher, mevrouw M. Gootjes en mevrouw L. Mous de vaste gezichten op de praktijk. Vanaf 1 oktober komt daar een vijfde huisarts bij, de heer R.  Adams. Daarnaast blijft de heer L. Arwert voorlopig als waarnemend huisarts op de praktijk werken.

Tussen 1 september en 1 november stroomt een vast team van zeven doktersassistenten in. Het team van HKN Praktijk bestaat verder uit twee Praktijkondersteuners Somatiek en een Praktijkondersteuner GGZ. Met het aantrekken van de nieuwe huisartsen en praktijkmedewerkers is een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere opbouw van HKN Praktijk. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen via deze website.

De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum  ‘De Verwachting’. De contactgegevens van de praktijk zijn:

HKN Praktijk
De Verwachting 11
1761 VM  ANNA PAULOWNA
Let op: wij hebben een nieuw telefoonnummer 0223-239033
Ons e-mailadres is: info@hknpraktijk.nl

De website: https://hknpraktijk.hknhuisartsen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *