Vergeet niet om mee te denken over de nieuwe woonvisie!

Appartementen voor senioren, alleen nieuwbouw in de hoofdkernen of toch vooral vrijstaande villa’s? De gemeente Hollands Kroon vraagt u om mee te denken met de woonvisie, tot vrijdag 26 juni is het mogelijk om te reageren.

Denk met ons mee

Wonen is voor iedereen belangrijk in de gemeente, zowel nu maar ook in de toekomst. In een woonvisie worden keuzes gemaakt wat er gaat gebeuren op het gebied van wonen. Dit heeft ook invloed op u. Verschillende rapportages zijn door de gemeente gebruikt om te bepalen waar in Hollands Kroon behoefte aan is. Maar misschien dat u dit anders ziet! De gemeente roept inwoners vanaf maandag 18 mei op om te reageren op verschillende thema’s in de woonvisie. Reageren kan via het digitale platform www.denkmee.hollandskroon.nl en is mogelijk tot vrijdag 26 juni.

Bent u benieuwd waarom de gemeente de woonvisie gaat vernieuwen en waarom inwoners en organisaties worden gevraagd om mee te denken? Lees dan hier het nieuwbericht terug over de aankondiging van het participatietraject voor de woonvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *