Vertrouwd gezicht Deen supermarkt Anna Paulowna verlaat Polder

Als 15-jarige jongen kwam hij binnen bij de Deen supermarkt in Anna Paulowna. Net zoals de meesten van die leeftijd: als vakkenvuller. Toen nog niet wetende dat hij zestien jaar later de scepter zou zwaaien in datzelfde filiaal. Dit verhaal gaat over Sebastiaan van Duist (ofwel Sebas), filiaalmanager van Deen in Anna Paulowna.

Hij belde Raakt Media met de vraag of wij langs wilden komen omdat hij een nieuwtje had wat hij graag via onze site met de lezers uit de Polder en omstreken wilde delen. Natuurlijk stonden wij de dag erna bij hem op de stoep.

Zijn beginwoorden waren duidelijk: ‘Ik stop.’ Maar al snel kwam er een lach op zijn gezicht en de woorden: ‘Nee, niet bij Deen, maar wel bij deze hier in Anna Paulowna.’ Het filiaal waar hij toch al vier jaar de leiding heeft.

Prachtige uitdaging
Het werd al snel duidelijk waarom hij de stap heeft genomen om richting Limmen te gaan. “Ik mag er een hele nieuwe Deen-winkel opzetten. Dat is natuurlijk een prachtige uitdaging.” Gedrevenheid, passie en bevlogenheid, dat is wat Sebas heeft. Deen zit in zijn bloed, bij deze supermarktketen weggaan zal dan ook niet snel gebeuren. De hoogste zetel zien te bereiken, dat absoluut wel! Wij vinden het mooi om te zien dat een jonge vent een doel voor ogen heeft.

Geslaagd in zijn doelen
In de vier jaar dat Sebas de ‘toko’ in Anna Paulowna draait, kun je wel zegen dat hij geslaagd is in zijn doelen. Een goed lopende winkel neerzetten, een gedreven en fijn team om zich heen verzamelen en gewoon weg de beste van Nederland zijn. Of hij daarin geslaagd is? Wij denken van wel. De prijzen liegen er in ieder geval niet om.

Zoveel prijzen
Te beginnen bij 2017: de eerste prijs van de Bloemendagen in de Polder voor beste mozaïekbedrijf. In 2018 de klantvriendelijkste Deen-winkel van Nederland en in datzelfde jaar de prijs voor ‘beste leerbedrijf van Noord-Holland van de SBB. En dan ook nog de onderscheiding voor ‘beste praktijkopleider van Deen’. In 2019 wederom de ‘beste praktijkopleider’ maar dan van heel Noord-Holland en nog maar even door.

Geolied team
Sebas benadrukt dat hij dit nooit zonder zijn topteam had kunnen bereiken, hij is ongelofelijk trots op ze. Hij vindt het geweldig om te zien dat er een geolied team staat dat door dik en dun voor elkaar gaat. “Ik wil mijn team bedanken voor het vertrouwen en de steun die ze me gegeven hebben. Ik ga ze absoluut missen, maar mijn vervanger zal op dezelfde goede voet staan als ik met mijn team stond. Hij is geen onbekende voor de Polder. Want ‘oud’ vertrouwd gezicht Ewout Rinsema keert terug naar Anna Paulowna.”

Handje schudden
Sebas zijn laatste dag is woensdag 5 februari. Wie hem nog even de hand wil schudden of gedag wil zeggen, is welkom. Wij wensen Ewout heel veel succes met zijn nieuwe functie in Anna Paulowna en Sebas met zijn nieuwe uitdaging in Limmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *