Voor onderhoud, reparatie en tweedehands naar Stein Motoren

Fred van Stein, eigenaar van Stein Motoren, is een goedlachse en supersociale man die altijd voor iedereen die hem nodig heeft, klaarstaat. Hij gaat zelfs zover, dat hij bij zijn klanten langsgaat als dat nodig is. Op Kruiswijk heeft hij een showroom en een pand waar hij het onderhoud en de reparaties verzorgt aan motoren.

Wordt het te druk in zijn zaak of vindt hij het gewoon gezellig, dan helpt zijn vader hem van tijd tot tijd. Wilt u uw motor een onderhoudsbeurt geven of een reparatie laten uitvoeren? Kom dan langs. De twee zijn van alle markten thuis!

Actueel aanbod motoren online
Maar niet alleen voor onderhoud en reparaties bent u aan het juiste adres bij Stein Motoren. Kijk op de site en verlekker u aan alles wat ze in de showroom hebben staan. Het actuele aanbod motoren staat online. Maar ook wat ze aan motoren binnenkrijgen. Binnenlopen is natuurlijk nog veel leuker.

Ook helmen en kleding
Staat uw droommotor er niet bij? Neem dan contact op. Want Stein en zijn vader zoeken dan de motor van uw dromen voor een mooie prijs. Verder in het assortiment: mooie helmen en (bijpassende) kleding.

Proefrit maken?
Heeft u interesse in één van de motoren, maak dan een afspraak om een proefrit te maken. Kijk op http://www.steinmotoren.nl/ of kom langs aan de De Lange Ring 24I in Anna Paulowna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *