Vreugde bij gymnastiekvereniging Dokev

Bij gymnastiekvereniging Dokev kunnen ze hun geluk niet op met zulke goede sponsors. De vereniging is namelijk door Jan en Lia Waverijn, van Minicamping “Zeeland” in Burgh Haamstede, en Rob Glas, van Atelier Steengoed, verrast met een fantastisch sponsorbedrag. Door deze bijdrage was het mogelijk om een Bosan Magic Blok aan te schaffen. Het block hebben zijn onlangs al ontvangen en is van logo’s voorzien door Rosalie Gijzenij van Free D-sign Reclame en vormgeving.

Airtrack mogelijk gemaakt door Agratechniek
Jan Appelman, van AgraTechniek Anna Paulowna, heeft de turn- en gymnastiek leden zeer blij gemaakt door een zogenaamde Airtrack te sponsoren.

Een AirTrack wordt gebruikt voor het trainen van de vloeroefeningen en komt in plaats van de oude, nog door een paar handige ouders gemaakte houten, verende vloer. De nieuwe Airtrack heeft als voordeel dat deze zeer snel te plaatsen is, doordat je hem in korte tijd kunt uitrollen en opblazen met lucht. Door de bijgeleverde manometer is de druk in te stellen op de gewenste druk, zodat jong en oud er gebruik van kan maken

Deze Airtrack is zeer mobiel en dat bleek afgelopen tijd nog een fijn, extra voordeel te zijn:
Vanwege de Corona maatregelen kon er niet binnen getraind worden, maar werd de Airtrack naar het ijsbaanterrein gebracht. Daardoor konden de meiden er met veel plezier gebruik van maken. Na de zomervakantie kan er in de gymzaal weer volop gebruikt gemaakt van worden.

Uiteraard is de vereniging erg blij met zulke sponsors en zien ze dan ook al uit naar het nieuwe seizoen dat na de vakantie gaat starten. Lijkt jou het nou ook heel leuk om te gymen? Ga dan in het nieuwe seizoen eens een kijkje nemen, de deur staat voor je open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *