Vrijstaande woning aan de Klieftstraat

Deze knusse, leuke en geheel gemoderniseerde vrijstaande woning aan de Klieftstraat bevindt zich in een gezellige buurt aan een rustige straat in Hippolytushoef nabij het centrum.

Bieden vanaf: € 196.000,- kosten koper.
Bij een “vanaf prijs” is het de bedoeling dat u een bod doet boven dit bedrag. De uiteindelijke koopsom ligt dan ook veelal boven de “vanaf prijs”. Bij een vraagprijs werkt het proces andersom: veelal ligt de koopsom dan beneden de vraagprijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een aantrekkelijke bieding.

De woning is de afgelopen jaren flink onder handen genomen, beneden is alles “gestript”.
De begane grondvloer is vernieuwd, er is een geïsoleerde betonvloer aangebracht, een nieuwe keuken is geplaatst, beneden zijn de wanden en het plafond keurig strak gestuct, de binnendeuren beneden zijn vernieuwd en de hal is vergroot. Ook is er een nieuwe HR-CV combi-ketel (2018) geïnstalleerd en alle leidingen van zowel elektra als sanitair-zijdig zijn vernieuwd. Tevens is de meterkast inclusief de meteropstelling (groepenkast) vernieuwd. Voor de rest is de woning keurig afgewerkt en is de achtertuin keurig onderhouden en voorzien van beplanting en sierbestrating. In de tuin bevindt zich een schuur met overkapping van circa 18 m². Het is tevens mogelijk om naast de woning op eigen erf de auto te parkeren.
Deze woning laten we u graag zien, we gaan u verassen. U bent van harte welkom!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast en doorgang naar woonkamer. De straatgerichte woonkamer heeft een gezellige erker, open keuken met keukenblok in hoekopstelling uit 2017 met inbouwapparatuur. Kast met CV opstelling en trap naar eerste verdieping. Bijkeuken waarin de witgoedopstelling zich bevind alsmede de achterdeur naar de tuin. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, badmeubel en douche.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, aparte ruimte met wastafelmeubel en toilet. De dakkapellen op de slaapkamers zorgen voor extra ruimte en de ouderslaapkamer is voorzien van een schuifwandenkast. Ook is er extra bergruimte achter de knieschotten.

Zolder:
Er is nog extra opbergruimte op de gedeeltelijke zolder.

Bijzonderheden:
– Meterkast 10 groepen inclusief aardlekschakelaar
– HR CV combiketel, bouwjaar 2018, type Trendline
– Keuken vernieuwd in 2017
– Binnendeuren beneden vernieuwd
– Zowel de achter-als voordeur zijn vernieuwd
– Begane grondvloer is vervangen voor een geïsoleerde systeemvloer
– Al het leidingwerk op de begane grond is vernieuwd (elektra, water en cv leidingen)
– Meteropstelling geheel vernieuwd
– Hal vergroot
– Muren en plafond gestuct, in het stucplafond zijn inbouwspotjes gemonteerd
– PVC vloer op de begane grond
– 2 dakkapellen op beide dakvlakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *