Welcome back weekend deal in de Polderei

Dit weekend nìet bestellen of reserveren bij de Polderei is bijna onmogelijk. Want naast de gewone kaart heeft de Polderei dit weekend een menu om van te smullen! Het restaurant is helemaal coronaproef ingericht en het terras voor de zaak staat ook weer klaar, waardoor je achter het glas altijd heerlijk zit.

Vanaf donderdag ben je weer van harte welkom en het speciale menu is ‘Salade gegrilde kiprollade, met een mango dressing, nootjes, zongedroogde tomaat en toast. ** Bistro steak uit het pannetje, met pepersaus, groente en aardappel garnituur ** Huis gemaakte appel bol, (warm) met vanille ijs en slagroom’ en dat voor € 27,50. Tip: bij het reserveren even doorgeven dat je graag dit menu wilt, want op is helaas echt op.

Dit menu is niet te bestellen om thuis te nuttigen, de daghappen en de rest van de kaart wel. Bezorgen doen ze bij de Polderei namelijk nog steeds met veel plezier, dus mocht je geen zin hebben om buiten de deur te eten… Bij voorkeur je bestelling voor 17.00 uur doorgeven via telefoonnummer 0223-754300 of via de website. Na 17.00 uur graag alleen telefonisch.

Zoals jullie misschien weten is het momenteel overal verplicht om te reserveren om te eten. Uiteraard is dit ook zo bij de Polderei. Aankomen zonder reservering kan wel, dan bespreken ze met je wat op dat moment mogelijk is.

Dat wordt dus heerlijk genieten, zo de dagen rond en op vaderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *