Welke initiatieven of goede doelen in Hollands Kroon verdienen € 3750,-?

De innovatieve visie en werkwijze van Hollands Kroon blijft niet onopgemerkt. Nog steeds krijgt de gemeente vanuit het hele land verzoeken om te vertellen waar zij binnen de gemeentelijke organisatie en daarbuiten mee bezig zijn. Omdat zij geloven in het nut van het delen van kennis en opgedane ervaring, delen zij deze informatie daarom met veel plezier met anderen. 

Voor het delen van deze kennis en ervaring vragen ze een kleine vergoeding. Deze vergoeding doneert de gemeente aan meerdere goede doelen of initiatieven in Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot € 15.000,-. Dit bedrag wordt binnenkort verdeeld over vier initiatieven, die elk € 3.750,- krijgen.

Wie kunnen kans maken?
U kunt meedoen via het online participatieplatform. Die vindt u via denkmee.hollandskroon.nl. Om een idee in te dienen moet u zich eerst registreren. Dat kunt u namens een vereniging of stichting doen. Vul uw idee in en omschrijf waarom dit initiatief of goede doel een extraatje verdiend. Een idee insturen kan tot en met 20 november. Zwerfie Anna Paulowna, renovatie van de Spoorbuurtvijver en stichting Make-Over Mansion zijn voorbeelden van Polderse initiatieven die zich aangemeld hebben.

Daarna bekijkt een team of alle binnengekomen ideeën voldoen aan de voorwaarden. Deze gaan door naar de volgende fase; de stemfase. Van 7 november tot en met 15 december kunt u stemmen op de ideeën. Iedere inwoner kan hieraan meedoen. Het aantal stemmen bepaalt welke vier initiatieven of goede doelen een donatie van € 3.750,- krijgen.

Voorwaarden voor ideeën
Er zijn een paar voorwaarden om mee te doen:

Vul uw gegevens compleet in. Denk aan de naam van de stichting, organisatie of vereniging, adres, e-mailadres, contactpersoon en een telefoonnummer.

Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van het initiatief of goede doel en beschrijf waar u het bedrag aan wilt besteden.

Bedrijven zijn uitgesloten van deelname.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *