Kringloopwinkel Hollands Kroon heeft ook groot maatschappelijk belang

Kringloopwinkel Hollands Kroon bestond onlangs één jaar onder de vleugels van eigenaresse Mandy Minnaard. De kringloop bestaat al langer, maar met Mandy aan het roer is het nu ruim een jaar dat het nog veel meer is dan alleen maar een kringloopwinkel. De winkel heeft namelijk ook een heel groot maatschappelijk belang.

De winkel wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Bij de kringloop werken verschillende mensen uit Anna Paulowna en omstreken die om de een of andere redenen niet kunnen functioneren in een reguliere baan. Bij de kringloop worden ze begeleid in hun dagbesteding en dat gaat zo goed dat sommigen uiteindelijk zelfs aan een baan zijn geholpen.

De kringloopwinkel is gelegen op industrieterrein Kruiswijk in Anna Paulowna. In de winkel is een verzameling van allerlei bruikbare goederen te vinden. Denk aan bruikbare goederen, inboedels, kleding en meer. Deze kunt u bij de zij-ingang inleveren. Graag wel eerst even melden bij een medewerker. Ook goederen ophalen is mogelijk. Het moet uiteraard wel gaan om goederen die echt nog een ronde mee kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *