Weer volop bereikbare Welkoop gaat drukke maanden tegemoet

Onlangs bracht Raakt Media een bezoek aan Welkoop Anna Paulowna en sprak daar met eigenaar Simon Hoogschagen over het reilen en zeilen van zijn bedrijf, zijn tweede bedrijf in Julianadorp en natuurlijk over de Kerkwegbrug. Simon is onlosmakelijk verbonden met Welkoop, maar ook voorheen met zijn loonbedrijf. De eigenaar van Welkoop Anna Paulowna (voorheen het Kraaijennest) en van Uw Vakwinkel in Julianadorp is maar wat druk met zijn bedrijven.

In Anna Paulowna bij zijn Welkoop kunt u terecht voor van alles en nog wat op het gebied van dieren, planten, kleding en tuin. Regelmatig zijn er acties te vinden. U kunt het zo gek niet verzinnen of zij hebben het voor u in de schappen staan en anders wel in het magazijn! En als leuk nieuwtje kregen wij te horen, dat vanaf nu voor de planten geldt: één plus één, dus twee halen en maar één betalen. Let wel: deze actie geldt natuurlijk niet op de al lopende acties.

Te veel om op te noemen
De winkel aan de Kerkweg is zo groot en veelzijdig, dat we in dit artikel onmogelijk alles kunnen opnoemen wat er verkocht wordt. We raden u dus aan: neem de vernieuwde Kerkwegbrug vanuit Anna Paulowna en kom kijken en laat u verbazen en verrassen. Komt u er niet helemaal zelf uit, stel gerust uw vraag aan het professioneel opgeleide personeel. Omdat de meesten er al jaren werken, kunnen ze op haast elke vraag wel een antwoord geven.

Julianadorp is in de lift
Zijn winkel in Julianadorp is nog startende en zoekende. Simon Hoogschagen: “Het kost gewoonweg tijd voor een bedrijf om naam te maken en zich te vestigen. Maar ik heb mijn prioriteiten op een rij voor deze winkel en ik heb goed in het zicht welke koers ik al bevaar en welke ik nog wil bevaren.”

Gelukkig is de brug weer open
Natuurlijk komt het onderwerp ‘Kerkwegbrug’ ook even op tafel. Want ja, daar heeft hij best wel last van gehad. De burg lag er een behoorlijke tijd uit. “In het begin merkte ik dat de mensen nog wel kwamen en gelijk een grotere voorraad meenamen. Maar gaandeweg de tijd verstreek werd de aanloop toch wel minder en begon het een tikje zeer te doen. Maar ach, wat doe je eraan”, haalt hij laconiek zijn schouders op.

Twee belangrijke maanden voor de boeg
De komende twee maanden zijn nog heel belangrijk voor Simon en zijn werknemers. Dat heeft te maken met de verkoop van kerstbomen en natuurlijk het vuurwerk. “Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de opgelopen ‘schade’ wel weer inloop.”

Ook Raakt Media twijfelt daar niet aan, want niets voor niets staat hij al lang aan het roer van zijn onderneming en is Welkoop Anna Paulowna een waar begrip in de Polder!

De komende periode is er meer te lezen over Welkoop en de acties op hun site. Wellicht doet Raakt Media ook eens gek met een leuke actie voor de kerstbomen van Welkoop. Hou ook onze site daarom goed in de gaten de komende weken en maanden.

Foto: Simon Hoogschagen (tweede van links) en een deel van zijn professionele team zijn klaar voor de feestmaanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *