Welkoop blijft voorlopig open maar vraagt om uw begrip

Het zijn uitzonderlijke tijden! Voor en achter de schermen doen wij van Welkoop Anna Paulowna als team ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u inkopen kunt blijven doen. Welkoop Anna Paulowna blijft vooralsnog open.

Veilig winkelen
Bij Welkoop Anna Paulowna staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten én onze medewerkers op nummer een. Daarvoor vragen wij ook uw medewerking:

•👉🏽Houd voldoende afstand. Op basis van de richtlijnen vanuit het RIVM vragen wij u om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.
•👉🏽Zie het bezoek in deze tijden niet als een gezinsuitje, daarom vragen wij om zoveel mogelijk alleen te komen naar onze winkel.
• 👉🏽Wij vragen u, wanneer dit mogelijk is af te rekenen met pin of uw mobiele telefoon. Zo beperken wij iedere vorm van fysiek contact, in lijn met het advies van het RIVM.
•👉🏽Als u niet kan of wil pinnen, vragen wij u om het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Bied uw klantenkaart aan met de scancode naar de kassamedewerker gericht.
•👉🏽Uiteraard hebben we in onze vestiging strenge hygiëne richtlijnen. Onze Welkoop-medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen maatregelen zoals: het regelmatig en goed handen wassen met zeep, en het ontsmetten van vele gebruiksvoorwerpen (o.a. pinautomaten, handgrepen winkelkarren etc.)

Tot slot
Wij doen er alles aan zodat al onze klanten hun dagelijkse inkopen kunnen blijven doen, maar een oproep aan alle klanten: denk ook aan onze medewerkers! Geniet van het mooie lenteweer en pas goed op elkaar. Samen sterk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *