Wonen aan de Molenvaart in een ruime 2-onder-1-kapwoning met garage, eigen oprit en flinke tuin!

Bieden vanaf € 299.000,- k.k.

Bij een “vanaf prijs” is het de bedoeling dat u een bod doet boven dit bedrag. De uiteindelijke koopsom ligt dan ook veelal boven de “vanaf prijs”. Bij een vraagprijs werkt het proces andersom: veelal ligt de koopsom dan beneden de vraagprijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een aantrekkelijke bieding.

Graag laten wij u deze woning aan de Molenvaart 157 zien. Op de strak bestraatte oprit parkeert u met gemak twee auto’s. Ook de tuin is netjes aangelegd en verzorgd, een warm welkom! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree en tevens een gemoderniseerd toilet. De woonkamer is het type doorzon, dus volop daglicht. Aansluitend aan de woonkamer treft u de hoek opgestelde keuken, deze is keurig netjes en tijdloos uitgevoerd. Een extraatje is de bijkeuken met ruimte voor een grote koelkast, de witgoedsopstelling en een grote voorraadkast. Tevens geeft de bijkeuken toegang tot de achtertuin.

De eerste verdieping van de woning is voorzien van drie nette slaapkamers en een compacte maar complete badkamer. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier treft u eerst de voorzolder met bergruimte en vervolgens nog een vierde grote slaapkamer.

De garage bij de woning is zeker een groot pluspunt! De garage is extra breed uitgevoerd, hierdoor is er naast de kanteldeur ook een aparte loopdeur. Verder is de garage voorzien van elektra en water. Er is voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en het is een ideale plek voor de klusser! Maar ook de achtertuin is een hele fijne plek. De ligging is optimaal op het zuid-westen, de hele dag zon!

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met hangcloset en fonteintje, woonkamer, eethoek, semi-open keuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken met ruimte voor een grote koelkast, de witgoedopstelling en voorraadkast.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamer, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel.

Tweede verdieping: voorzolder met cv-opstelling, vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
– CV-ketel Intergas bouwjaar 2016
– Platte dak achterzijde/bijkeuken is in 2019 vervangen
– Platte dak voorzijde/entree wordt nog vervangen door de verkopers
– De woning is in 2020 buitenom geschilderd

Geintresseerd in deze woning? Bel dan naar van Lierop makelaardijk telefoonnummer 0223-531234 of neem een kijkje voor meer informatie op hun website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *