Young Living is zoveel meer

Linda van de Sangen neemt u graag mee in de wereld van Young Living. De vorige keer heeft ze u al verteld over de etherische oliën van deze lijn en wat deze voor u kunnen betekenen. Deze keer praat ze u graag bij over de Thieves-lijn van Young-Living, want iedereen wilt toch het beste voor zichzelf en zijn gezin.

In de tijd waarin we momenteel leven zijn we veel meer thuis. Het huis wordt hierdoor meer gebruikt en het is ook noodzakelijker dat er meer schoongemaakt wordt. “Uit onderzoek is ook gebleken, dat doordat we meer thuis zijn, we ook meer tijd maken om schoon te maken, ik herken dat wel bij mijzelf”, aldus Linda.

Linda vraagt zich dan ook af of u zich wel eens verdiept heeft in de ingrediënten van schoonmaakmiddelen? Vele schoonmaakmiddelen zitten vol met chemische bestanddelen. Deze zijn zeer slecht voor onder andere de longen. U zult dat ook herkennen doordat spreekwoordelijk de geur ‘op de longen slaat’, en u zult moeten hoesten. Dat wilt u nú zeker niet met. Naast dat het slecht is voor uw longen, is het dit ook voor uw eigen huis. Oftewel voor ons grootste orgaan dat alles opneemt wat wij op ons lichaam smeren of waar wij mee in contact komen.
Alle chemische stoffen waarmee u in contact komt, kunnen zorgen voor een onbelans in het lichaam. Denkt u eens aan uw hormoonhuishouding, immuunsysteem enzovoort. Dweilt u bijvoorbeeld met een product waar chemische stoffen inzitten? Dan komt ook dit uw lichaam binnen. Door het uitknijpen van de dweil met de handen, maar ook via de voetzolen, door over de gedweilde vloer heen te lopen. Dit is niet alleen zo bij u, maar ook bij uw partner, kinderen en huisdieren.

Naast dat deze producten dus schadelijk zijn voor onszelf, zijn ze ook zeer schadelijk voor het milieu.

Gelukkig hebben ze bij Young Living de Thieves-lijn ontworpen en sinds Linda dit gebruikt, voelt ze zich veel beter bij het schoonmaken. Geen zere ogen, keel en handen meer door de verkeerde ingredienten.

De producten van de Thieves-lijn zijn zonder chemicalien en zonder schadelijke stoffen, maar wel met dezelfde resultaten. Naast de schoonmaakmiddelen is er ook Thieves afwasmiddel, mondwater, spray, tandpasta, wasmiddel, handzeep en handgel. En laten we vooral de Thieves essentiële olie niet vergeten, een weldaad voor je immuunsysteem!

Al deze producten zitten in de Thieves premium starterkit. Hiermee kun je in 1 klap de chemische scoonmaakproducten vervangen die je nu nog in huis hebt.

Bent u benieuwd naar deze producten of heeft u interesse in de starterkit van Thieves waarin alle bovenstaande producten zitten. Neem dan even contact op met Linda. Dat kan via haar website of via haar Facebookpagina L’oliefantje. Op deze Facebookpagina geeft Linda 19 mei een FB live om 19.00 uur.

Een gedachte over “Young Living is zoveel meer

 • 7 oktober 2020 om 09:00
  Permalink

  vertelt Linda er ook bij dat het om MLM gaat bij dit bedrijf? Een piramide systeem met het enige verschil dat verkopers vooraf alleen bestellingen hoeven te plaatsen en geen geld hoeven te investeren? En dat Linda dus rijk wordt over de rug van anderen… Onwetende anderen die zich scheel betalen aan de overpriced artikelen? Nee? Nou, bij deze dan.

  Kun je een leuke schoonmaaklijn uit de VS hebben maar echt duurzaam is het niet he.

  En deze dame, die heeft het wel wat beter uitgezocht (zie link)

  Mvg. Simon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *