Zap dames handbal en Fix My Body slaan handen in 1

Dat de dames van ZAP goed zijn dat weten wij al, maar de dames willen meer en nog beter worden. Daarom is het ZAP handbal bestuur de samenwerking aangegaan met Richard Kooijman van Fix My Body. 

Voor vele mensen is Richard geen onbekende in het dorp, hij heeft de afgelopen jaren zichzelf al meerdere keren bewezen met zijn speciale behandeltechniek en heeft hierdoor meerdere mensen van hun (langdurige) pijnklachten af kunnen helpen. Daarnaast heeft u Richard kunnen zien tijdens de Lentetuin waar hij al 2 jaar aanwezig is met zijn team.

Richard neemt binnen het team van ZAP de krachttraining voor zijn rekening, hij gaat de dames 1x in de week trainen en zorgt er daarnaast voor dat de meiden lichamelijk zo fit mogelijk blijven. De eerste training/kennismaking met de dames pakte meteen goed uit. De dames hebben zelf hun trainingsgewichten uit mogen pakken en hebben daarnaast een boekje gekregen met 100 tips om een zo gezond mogelijke levensstijl te hanteren. Want bij hoge (top) sport hoort natuurlijk een hele gezonde levensstijl.

Wij wensen de dames en Richard heel veel succes en een mooi seizoen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *