ZAP voetbal en handbal kamp

Ja, de leukste en sportiefste kampen van het jaar staan weer voor de deur. Vier dagen gegarandeerd actie, lol en plezier en dat met allemaal leiders die er net zoals de kids al een jaar naar uit hebben gekeken. Of de kampen door gingen hing nog aan een zijde draadje door het gehele corona gebeuren, maar beide teams hebben toch besloten om er volledig voor te gaan, met natuurlijk wel de nodige voorzorgsmaatregelen.

Handbalkamp
ZAP handbalkamp is dit jaar van maandag 3 augustus t/m donderdag 6 augustus, in totaal mogen er 100 kinderen deelnemen aan het kamp. Zappers hebben voorrang, maar alle kinderen mogen zich opgeven (je hoeft dus geen lid te zijn om mee te doen, als er ruimte is ben je van harte welkom). Hoe het programma eruit gaat zien is nog een grote verrassing. De organisatie houdt zoveel mogelijk de lijnen van afgelopen jaar aan, maar moet hier en daar creatief zijn. Je kunt je opgeven tot 27 juli via deze link. Hier vind je ook meer informatie. En dat het heel leuk wordt is toch eigenlijk wel een gegeven!

Voetbalkamp
Zap voetbalkamp vindt een week eerder plaats, van woensdag 29 juli tot zaterdag 1 augustus Ook hier is de organisatie door corona nog druk bezig met het organiseren en vormgeven van het kamp. Maar dat het wederom vier knaldagen gaan worden, dat garanderen ze! Opgeven voor dit onvergetelijke kamp dat kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *