Zien is doen dacht Ramona Jeninga……

Het gezegde is niet voor niks ‘goed voorbeeld doet volgen’. Al enige tijd volgen wij Arnoud Blijdorp alias ‘Zwerfie Anna Paulowna’ op de voet met zijn missie tot een schoner en plasticvrij Anna Paulowna, Nederland, Europa en de wereld. Hij zet zich in om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen, via social media en een speciale app geeft hij de inwoners van Anna Paulowna inzicht in datgene wat hij allemaal vindt. En wij kunnen met u delen, dat is echt heel veel. Ook hoopt hij met inzichtelijk maken wat hij allemaal vindt, dat u bewuster wordt en hierdoor het zwerfafval op den duur vermindert tot verdwijnt.

Ramona Jeninga, een van onze vaste volgers van het eerste uur, is geïnspireerd geraakt door Arnoud zijn inzet en heeft de stoute schoenen aangetrokken en de gemeente benaderd.

Uiteraard was de gemeente meteen enthousiast en heeft Ramona een prikstok en veiligheidsvestjes aangeboden. Helaas waren deze hesjes nog niet bedrukt en Ramona zou Ramona niet zijn als ze niet meteen een oproep op Facebook zette om te informeren wie haar hesje gratis wilde bedrukken. En daar waar ons dorp zo groot mee is, was daar HGSportprijzen die voor Ramona haar hesje gratis bedrukte met het logo van Breezand Schoon.

Wij wensen Ramona heel veel succes met haar strijd tegen het afval. Wilt u haar volgen via Facebook? Dat kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *