Zwem4daagse in Den Krieck

Van 8 t/m 11 juli gaat traditiegetrouw de nationale Zwem4daagse gehouden worden in zwembad Den Krieck. Zwemmers van jong tot oud kunnen hieraan meedoen. Gelijktijdig met het festijn is de spetter4daagse in het instructiebad. Organisatie is in handen van de recreatie-afdeling van zwemvereniging Oude Veer.

De Zwem4daagse belooft ook dit jaar weer een feestweek voor alle deelnemers te worden met naast het zwemmen een groot aantal randactiviteiten. Degene die het zwemmen beheersen en in bezit zijn van minimaal diploma A, kunnen in het diepe bad elke avond van 16.00 tot 18.30 uur 250 of 500 meter zwemmen. Doelgroepen met eigen zwembanen  starten vanaf 18.00 uur. Want tussen 18.00 en 19.00 uur is een herverdeling van de banen.

De allerjongste kinderen (vanaf 3 jaar, zonder diploma A) kunnen in het instructiebad  van 16.00 tot 17.30 uur meedoen met een spetterparcours (20 minuten per avond). Zij nemen verplicht een eigen begeleider mee in het water. Deze begeleider is minimaal 15 jaar oud. De begeleiders van de spetter4daagse zijn gratis en moeten ook het water in. (één begeleider mag twee kinderen begeleiden).

Prijzen:
Zwem4daagse of spetter4daagse is van 08 t/m 11 juli: tarief bij voorinschrijving € 7,50.-  (van 03 t/m 7 juli) of op de startdag 08 juli € 8,50.-. Inschrijven in zwembad Den Krieck alleen tijdens de uren vrij zwemmen (Pin betalingen heeft de voorkeur).

Voor dit gezellige evenement heeft de organisatie ook cadeaukaarten te koop, leuk om te geven wanneer er een prachtprestatie heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld het behalen van het zwemdiploma, maar ook een mooi rapport kan zo gezond beloond worden. kijk voor meer informatie op www.denkrieck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *