Zwemmen tijdens je zwangerschap!


Er is bijna geen enkele reden om helemaal niet te sporten tijdens de zwangerschap, sterker nog lichaamsbeweging draagt bij tot een betere gezondheid en ook je gemoedstoestand vaart er wel bij tijdens de periode van je zwangerschap.

Je houdt je gewicht onder controle, je conditie gaat vooruit en daardoor heb je een betere uithoudingsvermogen.Dat uithoudingsvermogen kun je weer goed gebruiken bij de bevalling. Ook je baby heeft voordelen van jouw goede conditie.Bovendien verloopt over het algemeen het fysieke herstel na de bevalling sneller bij vrouwen die voor de bevalling actief zijn geweest.

De les is inspannings- en ontspannings gericht. Het water is lekker warm, en je kunt zelfs blijven lessen tot aan het einde van je zwangerschap. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de houding en bewegingen van de aanstaande moeders.

Gezelligheid, alles mag en niets moet staat voorop.

Kosten: € 37.25 per maand. (geen inschrijfgeld / lidmaatschap Omring geeft 5% korting per maand)
Deze les wordt elke dinsdagavond gehouden van 19:30 uur tot 20:30 uur in zwembad de Lier, Eikenhout Julianadorp. Tijdens de les is Koffie of (kruiden) Thee inbegrepen.

In samenwerking met Omring Zorggroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *