Drie bijeenkomsten over verduurzaming van uw woning

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met klimaatverandering en de verandering die we moeten doormaken als het gaat om ons energieverbruik. Maar hoe groot dit ook lijkt, zelf kunt u met hele kleine aanpassingen al een bijdrage leveren aan het verduurzamen van uw energieverbruik. Niet alleen voor de energietransitie, maar ook voor uw portemonnee. Daarom organiseert de gemeente drie bijeenkomsten over welke besparingsmogelijkheden er specifiek voor uw woning zijn. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u ook vragen stellen aan experts op het gebied van verduurzaming van woningen.

Data en tijden:

  • 25 november 2019, 19:30 – 20:30, Anna Paulowna, De Ontmoeting (MFA), De Verwachting 1.
  • 28 november 2019, 19:30 – 20:30, Lutjewinkel, Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32
  • 2 december   2019, 19:30 – 20:30, Wieringerwerf, De Cultuurschuur, Loggersplein 1

Aanmelden
Wilt u bij een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? Dan kunt u zich hiervoor inschrijven door naar de website van de gemeente te gaan en naar het desbetreffende stuk. Of klik op de onderstaande link.

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/drie-bijeenkomsten-over-verduurzaming-van-uw-woning

Duurzaam Bouwloket
De bijeenkomsten houdt de gemeente in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Dit is een onafhankelijk energieloket waar u geïnformeerd en geadviseerd wordt over alle mogelijke maatregelen op het gebied van duurzaam (ver-)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie. Kijk voor alle mogelijkheden op www.duurzaambouwloket.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *