Hulp nodig bij onze dienstverlening? Schrijft u zich in voor onze online uitleg

Door het coronavirus is onze fysieke dienstverlening lange tijd minimaal geweest. Vanwege de versoepelingen kunnen wij vanaf 1 juli weer huisbezoeken plannen, waar wij erg blij mee zijn. Maar wist je dat je ook een heleboel zaken online bij ons kunt regelen? Hoe dat kan, willen we je graag uitleggen. Daarom organiseren we op woensdagavond om 19.30 uur een webinar. Een webinar is een workshop die plaatsvindt via het internet. Dit komt van het woord seminar, maar dan via het web en dus webinar. Uiteraard kunt u tijdens de webinar ook vragen stellen over onze dienstverlening.

Waarom een webinar?
De coronacrisis dwingt ons als samenleving om meer digitaal te doen. We zien dat niet alleen de jongeren, maar ook de ouderen daar heel goed mee om gaan. Er kan ook veel meer vanuit huis dan men voor mogelijk hield. Denk aan huisartsenzorg, scholing, maar dus ook zaken met de gemeente. 

Daarnaast hebben we in 2019 een onderzoek gedaan naar de digivaardigheid van onze inwoners. Hieruit kwam dat onze inwoners best wel digitaal zijn. Heikel punt bleef toch wel het verkrijgen van het dorpsnieuws en hoe je op de hoogte blijft van wat je buren doen. Maar ook misten sommige mensen een fysiek punt om terecht te kunnen bij de gemeente. 

Via het webinar willen we je graag uitleggen hoe je in deze tijd online op de hoogte blijft en wat je kunt regelen via onze website.

Wat komt er tijdens het webinar aan bod?
Tijdens het webinar geven we antwoord op een aantal vragen:

  • Hoe blijft ik op de hoogte van het nieuws van de gemeente?
  • Hoe weet ik of mijn buren gaan (ver)bouwen?
  • Hoe meld ik een ongemak in de openbare ruimte? Denk aan een kapotte lantaarnpaal, scheve stoeptegel of onkruid.
  • Waar meld ik het als ik iets gevonden of verloren heb?

Naast deze vragen komen er nog meer onderwerpen aan bod. Heb je zelf vragen over andere onderwerpen? Stel ze ons vooral tijdens het webinar. 

Aanmelden
Je kan je aanmelden op de website van de gemeente via deze link en dan vervolgens via de oranje button op deze pagina. Na inschrijving ontvang je voordat het webinar begint een link. Klik op de link op het tijdstip van aanvang. Het webinar start vanzelf op woensdag 15 juli om 19.30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *