Wijziging datum: Informatieavond gemeente over Zandvaart en Burg. Lovinkstraat

Inmiddels hebben wij doorgekregen dat de bijeenkomst door de vakantieplanning 1 weekje is verplaatst naar woensdag 30 oktober. Op deze manier hoopt de gemeente dat er toch zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn.

De gemeente Hollands Kroon gaat een informatieavond houden over de onderhoudswerkzaamheden aan het zuidelijke deel van de Zandvaart (westzijde) en de Burg. Lovinkstraat in Breezand. Deze informatieavond is woensdag 23 oktober.

Beide wegen komen samen in het centrum en zijn de belangrijkste verkeersroutes van het dorp. Een ingenieursbureau heeft het schetsontwerp centrumgebied vertaald naar een ontwerp voor de inrichting van de Zandvaart, Burg. Lovinkstraat en het centrum van Breezand. Het ontwerp moet nog verder uitgewerkt worden, waarbij ruimte is voor suggesties uit de omgeving.

Daarom organiseert de gemeente deze informatieavond: woensdag 23 oktober vanaf 19.00 uur in Bloemenlust in Breezand. Tijdens de avond wordt het concept schetsontwerp gepresenteerd, waarna er ruimte is voor de aanwezigen om suggesties mee te geven aan de gemeente.

Graag aanmelden via www.hollandskroon.nl of telefonisch via 088-321 5000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *