Laatste bijeenkomst met de gemeente voor de zomerstop.

Gistermiddag werden wij van de pers/media weer hartelijk ontvangen door Burgemeester van Dam, wethouder Theo Meskers en persvoorlichter Ben Bruin. De punten die op de lijst stonden om besproken te worden waren er ditmaal niet veel. 

In het kort werd de kermis geëvalueerd en waar wij allen het over eens waren was dat de organisatie vanuit de gemeente en van de ondernemers goed was verlopen, de regels werden streng gehandhaafd. Jammerlijk was het aantal vernielingen na afloop van de kermis, helaas kan je dit nooit helemaal tegenhouden. 

De Kerkwegbrug kwam ter sprake, helaas door onvoorziene tegenslagen en veranderingen is de brug ongeveer qua kosten 1,1 miljoen boven begroting uitgekomen. Als je te maken hebt met infrastructuur zit je vaak met dit soort risico’s. Een kleine aanpassing kost toch al gauw veel extra. De brug is nog steeds goedkoper dan de brug die de gemeente eerst op het oog had. 

Een lening vanuit de gemeente voor de Woningbouw Anna Paulowna is akkoord bevonden. 

Er gaat een cultureel platform komen voor en door de inwoners van de gemeente Hollands Kroon. Raakt Media zal hier later van de week meer over laten weten hoe dit vormgegeven haat worden.

Daarnaast zal de gemeente de Integrale Kind Centra gaan ondersteunen in de gemeente. Dit om alle kinderen optimaal te kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van het denk en leervermogen. Dit gaat in samenwerking met het basisonderwijs. In de loop van deze week zal Raakt Media hier een verslag van gaan uitbrengen.

Al met al is de gemeente druk bezig met investeren in Hollands Kroon en de jeugd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *