Presentatie resultaten Belevingsmonitor over winkelbeleving binnen gemeente

Op 20 januari presenteert prof. dr. Cor Molenaar zelf de onderzoeksresultaten van de Belevingsmonitor Hollands Kroon. Hij doet dit in Het Vikingschip in Den Oever. Behalve de presentatie van de onderzoeksresultaten zal ook de visie van de Rabobank op de toekomst van de detailhandel worden gedeeld. Daarnaast hebben de gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) een rol in het programma.

Alle ondernemers in Hollands Kroon en iedereen die zich betrokken voelt bij de detailhandel binnen de gemeente worden uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn.
De avond begint om 20.00 uur en de inloop start vanaf 19.30 uur.

Winkelbeleving
Inwoners van Hollands Kroon zijn in het najaar gevraagd naar hun winkelbeleving. Zij konden de winkelgebieden in Anna Paulowna, Breezand, Wieringerwerf, Middenmeer, Hippolytushoef en Nieuwe Niedorp via een online enquête beoordelen op diverse onderwerpen
zoals: openingstijden, winkelaanbod, openbare voorzieningen, aantrekkelijkheid van het gebied en gastvrijheid.

Wat wil de consument
In de Belevingsmonitor Hollands Kroon is informatie opgehaald over wat de consument graag zou willen. Met dit onderzoek wordt een basis gelegd waarop gewerkt kan worden aan meer toekomstbestendige winkelgebieden in de gemeente. Alle inzichten zijn verzameld en geanalyseerd, in samenspraak met de Universiteit van Rotterdam onder leiding van Cor Molenaar.

Tijd voor presentatie
Nu is het moment aangebroken om de resultaten te presenteren aan alle betrokkenen. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van de gemeente Hollands Kroon in samenwerking met de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) en de Rabobank Kop van Noord-Holland.

Wat is de Belevingsmonitor?
De Belevingsmonitor is een onderzoeksprogramma dat inzicht geeft in hoe bezoekers en of inwoners van een gebied een aangewezen winkelgebied beoordelen. Dit gebeurt aan de hand van een hedonisch model (hedonisch = beleving) waarbij de winkelbeleving centraal staat.

De bijeenkomst is in Het Vikingschip aan de Robbenoordweg 11A in Den Oever. U wordt verzocht om u van tevoren aan te melden per e-mail via info@ofhk.nl onder vermelding van uw naam, bedrijf of organisatie en woon- of vestigingsplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *