Probeer een nieuwe sport na de herfstvakantie

Geen verplichtingen en toch een nieuwe sport uitproberen? Dat kan nu weer met JouwSportProject! Voor maar een paar euro kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kan op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport.

Vaak schiet wekelijks sporten er bij in. Je wil je niet vastleggen of je weet niet goed of een bepaalde sport wel leuk is. Met het JouwSportProject verbindt men zich nergens aan, iedereen kan een sport een paar lessen uitproberen en het is ook nog eens heel erg goedkoop: vier keer sporten voor € 5,50. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen, ouderen, met of zonder beperking. Het JouwSportProject is voor alle inwoners van Schagen en Hollands Kroon. Inschrijven kan via schagen.inschrijventeamsportservice.nl.

Van tai chi tot roeien
Na de herfstvakantie starten de trainingen. Welke sporten zijn dat? Zowel voor volwassenen als kinderen is er veel aanbod in de twee gemeenten. Wat dacht u van judo, basketbal, atletiek, gym of badminton. Of wilt u misschien liever dans, voetbal, tai chi, roeien, karate, tafeltennis of reddend zwemmen proberen? Er is nog veel meer keuze! Op de speciale JSP-website is een overzicht te vinden en is het mogelijk om u in te schrijven: www.schagen.inschrijventeamsportservice.nl/.

Zonder verplichtingen
Met het JouwSportProject kost vier keer sporten € 5,50. Dit is zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen.

Vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl. Bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 4774.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *