Uitreiking Kroontoppers 2019

Gisteravond werden de genomineerde Kroontoppers in het zonnetje gezet in De Oude School van Wieringerwaard door de Wethouder van sport mevrouw Mary van Gent. Mevrouw van Gent vertelde ons dat de gemeente sport zeer ondersteunt want sport staat inherent in verbinding met gezondheid. De gemeente vindt het van belang dat topsporters in het zonnetje worden gezet, sporters die in hun sportgebied een ware prestatie hebben geleverd.

Mevrouw van Gent opent de avond met prachtige woorden voor de sporters en benadrukte ook maar weer hoe belangrijk sporten is voor jong en oud, het zorgt voor verbinding en verbroedering en het brengt balans. In de meest uiteenlopende sporten werden de Kroontoppers in het zonnetje gezet en vanuit de oude gemeente Anna Paulowna waren dat: 

Nigel Groot uit Anna Paulowna en hij beoefent de sport Judo!

Jelisha  Dijkhuizen en zij beoefent de sport turnen. 

Sil Pater uit Anna Paulowna en zijn sport is Boogschieten.

Robbert Huisman uit Anna Paulowna die de sport zeilen beoefent. 

Annemarie Zandbergen uit Breezand en beoefent de sport schoonrijden. 

Kim Molenaar uit Breezand en zij beoefent de sport handbal. 

Beaudine Krieken uit wieringerwaard en beoefent de sport bowlen!

Tess Ammerlaan uit Breezand beoefent de sport handbal.

Josien van den Hoek uit Breezand beoefent ook de sport handbal. 

Zoals te lezen valt is Anna Paulowna, Breezand zeer goed vertegenwoordigd in de topsport. De avond werd afgesloten met een drankje en hapje en een gezamenlijke foto, en een dankwoord van mevrouw van Gent voor alle sporters en blijf gedreven en fanatiek maar bovenal geniet en heb plezier. Raakt Media feliciteert allen met de prestaties en wenst ze alle geluk toe met hun sport. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *