Al 45 jaar in dienst bij zelfde bedrijf en nu toe aan zijn pensioen

Het is een hele verdienste, zeker in deze tijd, dat iemand nog kan zeggen: “ik ben 45 jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf en ik sluit daar mijn loopbaan ook af.” In de Polder is er iemand die dat aankomend weekend kan zeggen. Halverwege dit jaar, 22 juli, was Theo Dorrestijn 45 jaar in dienst bij Installatieburo Dorrestijn aan de Burgemeester Lovinkstraat 27 in Breezand. 

Theo als jonge jongen

45 jaar bij één baas en familie werken, dat is vandaag de dag een hele prestatie. Sinds 1974 zet hij zich al vol overgave in bij het familiebedrijf.

Genieten van zijn pensioen
Zaterdag 7 augustus heeft Theo de respectabele pensioengrens behaald en dat mag wel vermeld worden, vonden zijn collega’s en werkgever. “Omdat hij zijn hele leven in dienst heeft gesteld van het bedrijf en diens dankbare klanten”, aldus werkgever Dorrestijn. En vandaag 7 december heeft Theo besloten dat het genoeg is geweest, en gaat hij heerlijk genieten van zijn pensioen.

Afscheidsreceptie
“Mooie en welgemeende felicitaties voor zoveel jaar inzet lijken ons dan ook terecht en daarom is er vrijdag 13 december een receptie in Bloemenlust in Breezand van 17.00 tot 20.00 uur. Alle zakenrelaties en vaste klanten zijn uitgenodigd om Theo te feliciteren met de fantastische prestatie van 45 dienstjaren bij het bedrijf en zijn welverdiende pensioen met zijn vrouw.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *