Familie Dekker-Zwakman 65 jaar getrouwd

Vandaag mocht Raakt Media op visite bij de Polder Residence, want Meneer en Mevrouw Dekker Zwakman mochten hun 65 jarig huwelijksjubileum vieren. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en meegenomen naar de koffietafel want daar zat het gelukkige stel aan een bakje koffie en een puntje taart. Na ze hartelijk gefeliciteerd te hebben begon mevrouw Dekker-Zwakman heerlijk te vertellen over vroeger. Over het leven van vroeger en hoe het er toen aan toe ging dat zij uit de agrarische tak kwam en haar man van de boerderij. Het stel kreeg samen 4 kinderen en dat is uitgebreid later met wel 10 kleinkinderen. Ze zijn dankbaar dat ze samen al 65 jaar door dik en dun elkaar mogen steunen, want tja dat is niet voor iedereen gegeven beseft mevrouw zich maar al te goed. 

Het leven was vroeger niet altijd even makkelijk, het was hard werken en soms voor heel weinig. Maar bovenal was het mooi, ondanks sommige tegenslagen overheerst het positieve. Die 65 jaar die zijn voorbij gevlogen geeft zij aan, voordat je het weet ben je er. In de waan van de dag leef je uur in en uur uit en zo in ene mag je samen het 65 jarig huwelijk gaan vieren.

Wethouder Theo Groot kwam ook nog even op visite namens de Gemeente Hollands Kroon om het gelukkige stel te feliciteren, en als de wethouder even met ze aan het praten is nemen wij een paar foto´s. Als wij zo samen naar het stel kijken in hun stoelen naast elkaar, dan zien wij een gelukkig, lief en nuchter stel zitten. Tot slot geeft zij het geheim van een 65 jarig huwelijk mee aan ons en dat is dat je moet luisteren naar elkaar, geduld moet tonen en ten alle tijden blijf praten met elkaar.

Wij sluiten af met een groet en een dank dat wij even mochten meegenieten van dit heugelijke feit en na een dikke knuffel namen wij afscheid van dit mooie stel, op naar nog meer jaren samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *