Lisette en Liesbeth al 25 jaar verbonden aan Boevenhoeve in Anna Paulowna

Menig persoon in de Polder heeft een heerlijke peutertijd gehad onder de vleugels van twee dames uit diezelfde Polder. Dit koppel werkt namelijk al sinds mensenheugenis als team samen op peuteropvang De Boevenhoeve. Wij hebben het dan natuurlijk over Lisette Ruijter en Liesbeth van der Heide.

Deze twee dames zijn sinds 1 januari van dit jaar 25 jaar werkzaam bij De Boevenhoeve. Een geweldige prestatie! Er is ontzettend veel veranderd natuurlijk in die 25 jaar. Zo werken ze nu zo’n acht jaar onder de vlag van Kappio en hebben ze op diverse locaties gewerkt, maar wel altijd samen.

Onuitputtelijke energie
Wat hetzelfde is gebleven, is de onuitputtelijke zorg en liefde voor hun werk, maar bovenal voor de kinderen. Je kunt je geen betere wensen voor de opvang van je kroost. De dames beschikken over een onuitputtelijke energie voor de kinderen, zijn altijd vrolijk en weten de harten van bijna ieder kind te stelen.

Bezoek aan Polderhofje
Daarnaast zijn ze ook nog eens maatschappelijk betrokken. De kinderen hebben de bewoners van het Polderhofje al menig bezoekje mogen brengen. Dit tot grote vreugd van de ouderen die er wonen, maar ook tot vreugde van de kinderen.

In het zonnetje op Raakt Media
Reden voor drie moeders om ons te benaderen en te vragen of wij van Raakt Media ze niet eens in het zonnetje wilden zetten. Natuurlijk besteden we aan dit soort heuglijke feiten speciale aandacht op onze site en social media-kanalen. De drie: Agnes, Natascha en Linda, hebben vandaag heel wat in petto voor de twee dames. Samen met alle peutertjes van De Boevenhoeve zetten ze de twee in het zonnetje.

Wij van Raakt Media willen via deze weg Lisette en Liesbeth van harte feliciteren en wensen ze nog prachtige jaren toe met vele mooie momenten!

3 gedachten over “Lisette en Liesbeth al 25 jaar verbonden aan Boevenhoeve in Anna Paulowna

 • 7 januari 2020 om 11:42
  Permalink

  Wat een mooi stukje! En welverdiend even in het zonnetje gezet😍
  Gefeliciteerd Lisette en Liesbeth💖

  Beantwoorden
 • 7 januari 2020 om 19:42
  Permalink

  Hallo Liesbeth en Lisette gefeliciteert met jullie 25 jaar boevehoeve.

  Beantwoorden
 • 10 januari 2020 om 12:15
  Permalink

  Wat een geweldig bericht.
  Echt verdiend,ik ken Lisette als een super collega en dit verdient ze echt.
  Met haar energie en humor is ze een voorbeeld voor ons.
  Tineke

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *