Marcel Meijer

Een allround dj in de breedste zin van het woord!

Verwacht wat je niet verwacht, smeer de kelen, zorg dat je veters goed gestrikt zijn en houd je luchtgitaar maar bij de hand! DJ Marcel Meijer zet elk feest vakkundig naar zijn hand met de beste festivalkrakers, dampende indie-/pop-/rockklassiekers en fouter dan foutste guilty pleasures. Ongetwijfeld verzint hij wel weer iets aparts wat nog lang bij je in het geheugen gegrift zal staan. Maak je op voor schaamteloos dansen en meezingen of gewoon drankjes drinken en lekker genieten.

Al ruim twintig jaar houdt Marcel zich ‘Met Hart en Ziel’ bezig met muziek en entertainment. Het enthousiasme hiervoor is waarschijnlijk ontstaan door het zien van de video ‘Live Killers’ van Queen, halverwege de jaren 80. De definitieve basis komt gegarandeerd door het live zien en meemaken van een optreden van de Tröckener Kecks (vooral bekend van het nummer ‘Met Hart en Ziel’), ergens begin jaren 90. De muziek & entertainment, maar vooral de kracht en energie die zowel Freddie Mercury met Queen, als Rick de Leeuw met de Tröckener Kecks (en tegenwoordig ook bands zoals de Foo Fighters en diverse dancemuziek) op Marcel hebben overgebracht en overbrengen, is er nooit meer uitgegaan. Deze basis is er nog steeds en heet inmiddels SNIP, het bedrijf van ‘muziekman’ Marcel Meijer, waarin hij alles doet ‘Met Hart en Ziel’.

Voor elke gelegenheid verzorgt SNIP een totaalaanbod aan vermaak, aan elke wens aangepast. Door het grote enthousiasme en interesse voor het vak, blijft SNIP op de hoogte van de muziek enhet entertainment. Hierdoor heeft SNIP altijd een actueel, goed en verrassend aanbod van artiesten.

DJ Marcel Meijer

Tel: 06 12634109

website

S.N.I.P Muziek en Entrertanment
Contactpersoon: Marcel Meijer

Brandenburg 17
1761 HH Anna Paulowna

Email: info@sniproductions.nl

Website