Ben jij single dan is Tijm jouw vriend.

Tijm is een prachtig zwarte kater. Hij is gecastreerd en is geboren op 06-07-2009. De foto verhult het niet maar hij heeft aan een van zijn voorpootjes 2 witte teentjes, zo schattig. De reden van zijn komst in het asiel is dat Tijm vastbesloten is om niet bij zijn baasje te willen wonen. Dat heeft niets met de liefde van zijn baasje voor Tijm te maken. Hoogstwaarschijnlijk wel met de woonomgeving en de aanwezigheid van andere katten.

Als kitten al in huis gekomen. Toen hier later meerdere katten in huis bijkwamen vond Tijm dit niets. Hij maakt geen ruzie, voerde geen oorlog, maar de nieuwkomers werden vakkundig genegeerd totdat het hem te gortig werd. Hij besloot om ergens anders zijn geluk te beproeven. Zijn vinder vond het prima. Tijm was welkom en dat is een aantal jaar een gelukkig samen zijn geweest. Tot het noodlot toesloeg en zijn verzorger overleed. Tijm werd via zijn chipnummer keurig herenigt met zijn oorspronkelijke baasje. Baasje blij, Tijm niet, want er waren nog steeds andere katten in huis en nog erger, inmiddels ook een hond! Het baasje zag het met lede ogen aan en koos met verdriet in het hart voor het welzijn van de kat.

Kortom: Tijm wil graag als single kat in een huis komen wonen. Een huis waar ook geen drukte van kleine kindjes is. Gezellig samen met zijn mens(en). In de eerste kennismaking vindt hij het best een beetje spannend maar al snel komt hij naar voren en wil graag geaaid worden. Soms even terug naar de veiligheid van onder de struik maar floep, daar is hij weer want aandacht was ook wel erg leuk. Keurig kattenbakzindelijk, wel graag de mogelijkheid om buiten zijn pootjes te strekken. Met eten doet hij niet zo moeilijk, brokjes, zachtvoer, hij gooit het met smaak naar binnen.

Wordt jij de liefde van zijn leven? Kom dan snel kennismaken. Je bent welkom in ’t Schuthok. Let op, ze werken alleen op afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *