Dorpsgenoten aanwezig bij opnames Postcode Loterij Miljoenenjacht


Aankomende dinsdag zijn 50 inwoners vanuit Anna Paulowna met de postcode 1761 uitgeloot voor het televisieprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht. De inwoners maken samen met nog 450 kandidaten uit het gehele land kans op de koffer van vijf miljoen euro. 

Voor eenieder die het programma nog nooit gezien heeft hier een korte uitleg:  Presentatrice Linda de Mol stelt het publiek 5 keer een vraag, de persoon die het snelst en het dichtst bij het juiste antwoord zit krijgt de keuze, of hij/zij kiest een plekje in de volgende ronde of hij/zij kiest voor de grote koffer waar bijvoorbeeld een auto/reis/geldbedrag als prijs in kan zitten. Kiest de persoon voor een plekje in de volgende ronde, dan blijft de koffer over, de computer kiest dan iemand anders in een willekeurig vak uit om het koffertje aan uit te gaan reiken. In totaal worden er 6 rondes gespeeld. Er zijn 5 desk plekken en er is 1 gouden fluitje te winnen. Met deze prijs is het mogelijk om in het finalespel een geldbedrag te winnen. 

Tijdens het volgende spelonderdeel stelt Linda 3 rondes achter elkaar 90 seconde lang allemaal vragen, waarbij de kandidaten als doel hebben om op nummer 1 te staan als het eindsignaal van die ronde gaat. Je komt op nummer 1 door de vraag die Linda stelt juist te beantwoorden, beantwoord je deze fout dan ga je een plaats naar achter. Bij elke ronde valt er iemand af, uiteindelijk blijven er 2 mensen over die samen het halve finale spel spelen.

Tijdens de halve finale laat de computer een geldbedrag oplopen, daar waar de eerste kandidaat op de knop drukt wint hij/zij het geldbedrag wat op dat moment in beeld staat. De andere kandidaat gaat het finale spel spelen. Mochten ze nu allebei niet op de knop drukken dan krijgen ze een rekenvraag, wie deze als eerste juist beantwoord gaat naar de finale, degene die te laat was gaat naar huis met niks.

Natuurlijk zijn wij even op onderzoek gegaan en hebben wij twee gelukkige kandidaten gevonden die aanwezig mogen zijn in de studio.

Elvira en Steven zijn 1 van de gelukkige, samen is dit stel al heerlijk aan het speculeren met wat als….. Maar de nuchtere Elvira blijft realistisch die kans is natuurlijk niet heel groot gezien het aantal deelnemers. Maar mocht ze dan toch achter de desk naast Linda de Mol komen te staan en haar keuze voor het koffertje moeten gaan maken, dan is ze daar bijna over uit. 

Zelf gaat haar voorkeur uit naar koffer 5, dit omdat het de geboortedag van haar zoon is. Maar haar broer zegt dat ze juist voor koffer 8 moet gaan, omdat dit zijn geluksgetal is, twijfels zijn er dus nog. Over haar strategie is Elvira wel duidelijk, zodra er een mooi bedrag op de teller staat dan grijpt ze haar kans, ze is namelijk helemaal niet van het gokken.

Ja en stel ze wint het geldbedrag dan komt er denkt zij een nieuwe auto en heeft het stel nog heel wat te wensen in huis. Ze hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in, en vinden het onwijs leuk om dit mee te mogen maken, de voorpret is het al meer dan waard.

Frank is één van de andere gelukkige die wij gesproken hebben die vandaag in het vak Anna Paulowna zit met Miljoenenjacht. Een koffer nummer heeft Frank al gekozen, nu nog hopen dat hij uitgekozen wordt om mee te spelen. 

Als frank een mooi bedrag zou winnen zijn er genoeg wensen die hij ermee kan gaan laten uitkomen. Ieder geval gaat er wat geld naar de kinderen hun spaarrekening, ook een paar mooie reizen of een nieuwe badkamer en keuken staan op het wensenlijstje. Maar eerst maar hopen dat ze wat winnen aldus frank.

De opnames zijn vandaag en op zaterdag 29 september kunnen wij allemaal kijken hoe onze dorpsgenoten het gedaan hebben. Wordt het met lege handen naar huis of met een koffer vol met geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *