Drive-thru restaurant, “we koken de kas leeg”

Dat het coronatijdperk ook mooie kanten heeft, blijkt wel uit deze samenwerking. Nood, creatief en lef zijn de ingrediënten van deze spontane actie.

Door de lockdown en de sluiting van de horeca, heeft PUUR groenten zijn kas vol staan met de lekkerste groente. Alleen hadden zij nu geen idee wat ze hier mee aan moesten. Totdat het geniale idee geboren werd om, samen met de vrienden van PUUR, de kas leeg te koken.

En dat gaan ze doen op zaterdag 9 en zondag 10 mei. Dan zorgt PUUR groenten samen met Logeerkamer De Appelhoeve, De Wentelteefjes, De Lekkerste Paling, Mckili catering en Restaurant Stroming voor een overheerlijke maaltijd.

Bij aankomst ontvangt u een lege picknick doos. Rijdende voort langs verschillende stalletjes wordt deze gevuld tot een heus 4 gangen diner, met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Het diner bestaat uit een voorgerecht, soep, een mooi ambachtelijk stuk brood met verse kruidenboter, een hoofdgerecht met boerenfrieten en de lekkerste wentelteef.

Na het vullen van de mand is het mogelijk om al het lekkers thuis op te eten, of vanuit de auto met het uitzicht op het boerenland van PUUR groenten. De Kolhornerweg is namelijk deze dagen éénrichtingsverkeer, waardoor het mogelijk is om de auto’s in de berm langs de weg te parkeren en te genieten van al het lekkers.

De kosten voor het menu zijn 29 euro per persoon en het is mogelijk om kant en klare PUURgroenten lemonade flower of herb los te bestellen (alleen alcohol vrij). Reserveren is niet mogelijk en door de spontane actie is het ook niet mogelijk om rekening te houden met allergenen. Op beide dagen bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom en wordt er tot 19.00 uur gekookt.

Uiteraard doet de organisatie er alles aan om alle richtlijnen van de RIVM te volgen. Zo kunt u contactloos betalen en wordt u vriendelijk verzocht om in de auto te blijven.

Een laatste tip van ons aan u. Bent u nu enthousiast geraakt, zorg dan dat u erbij bent, want reserveren is niet mogelijk en op is helaas op!

Locatie: Kolhornerweg 4a, 1775 PN Middenmeer. Wilt u meer informatie? Mailt u dan naar info@puurgroenten.com of kijk op de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *