UPDATE: Nog steeds een groot te kort aan mondkapjes…..

Raakt Media belde vanochtend met Meneer Meijerink om te horen hoe het gaat met de inzameling van de spullen die nu zo hard nodig zijn.

Dhr. Meijerink geeft aan dat de inzameling opgang komt maar bij lange na nog niet genoeg ingezameld is. Er is steeds meer vraag naar mondkapjes, handschoenen, veiligheidsbrillen of vuurwerkbrillen en schone nieuwe t-shirts. Nu begrijpt iedereen de vraag met betrekking tot de mondkapjes en de brillen, maar waarom de t shirts?

Meneer Meijerink legt uit dat de mensen in de zorg momenteel in overalls werken en daaronder t shirts dragen. Deze t shirts moeten om de 2 uur verschoont worden, u begrijpt dat dit de reden er is dat er een groot te kort aan shirts is! Voor de shirts geld 1 voorwaarden: de shirts moeten wel nieuw zijn.

Er is eerder ook gevraagd om kauwgom hier is op dit moment genoeg van.

Wat meneer Meijerink mee wilt geven is dat alle beetjes helpen. Al is het maar 1 bril, 1 shirt of 1 mondkapje, het maakt niet uit! In tijden als deze is alles meegenomen.

Hieronder kunt u het eerder geplaatste stuk lezen van zaterdag, hierin staat het adres van meneer Meijerink, buiten staat een bak en daar mogen de spullen in gedaan worden.

Tot slot, lieve mensen samen staan wij sterk! Help elkaar waar het kan en waar nodig!

Groot te kort aan mondkapjes

Ook in Hollands Kroon is er een groot te kort aan mondkapjes bij de huisartsen. Daarom is er een actie begonnen voor het inzamelen ervan. In verschillende dorpen is dit al gaande.

Ook in Anna Paulowna is er nu een inzamelpunt voor mondkapjes en dat is bij de familie Meijerink aan de Molenvaart 205a.

Graag ontvangen ze daar zoveel mogelijk mondkapjes om zodoende de veiligheid in de praktijken te kunnen waarborgen.

Let wel! De mondkapjes niet zelf naar de praktijken toe brengen, dit om zoveel mogelijk besmetting gevaar te voorkomen. De heer Bert Meijerink gaat zelf op het juiste moment alle ingezamelde mondkapjes naar de praktijk toe brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *