Hanghoor Noa zoekt thuis én maatje

Noa is een prachtig hangoorkonijntje in de kleuren bruin, wit en zwart. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het toch echt een mannetje. Inmiddels gecastreerd zodat hij klaar is om de liefde van zijn leven te ontmoeten. Noa zoekt een nieuw thuis. Hij wacht op u in dierenasiel ’t Schuthok in Den Helder.

Konijnen zijn sociale dieren die met de juiste match echt veel gelukkiger zijn dan alleen, laat ’t Schuthok weten. “Dat had de vorige eigenaar ook goed begrepen. Het was alleen verdrietig dat zijn vriendje zijn broertje was en tja, dat gaat goed totdat de hormonen zich laten gelden. Knallende ruzie, meestal begon Noa, een onhoudbare situatie waarbij niemand meer gelukkig was.”

Binnen- en buitenleven
In het asiel zijn de dieren natuurlijk gescheiden van elkaar en is de keus gemaakt om beide mannen eerst te laten castreren. Nu mogen ze op zoek naar een nieuw lief baasje. “Nee, niet samen, dat is geen goede keus”, aldus het asiel. “Wel met een ander konijntje graag. En natuurlijk met voldoende ruimte om te bewegen en goede verzorging. Noa is een binnenleven gewend. Dat wil niet zeggen dat hij niet kan wennen aan de ruimte van een tuin, alleen zal dat moeten wachten tot de kou letterlijk uit de lucht is.”

Komt u kennismaken?
Helemaal verliefd en de juiste woonomstandigheden? Kom kennismaken. Het asiel is te vinden aan de Rijksweg 4 in Den Helder. Of heeft u liever een ander dier in uw huis? Kijk dan eens op www.schuthok.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *